Telias forum: Kom igång med Telias forum

Hoppa till innehåll

Kom igång med Telias forum

 • 1. Registrera dig

  När du loggar in på forumet använder du samma inloggningsuppgifter som du har till Mitt Telia på telia.se. Har du redan ett Mitt Telia-konto behöver du inte registrera dig, gå då direkt till steg 2. Om du inte har ett konto, behöver du skapa ett nytt för att komma igång.

  2. Logga in

  Logga in med ditt användarnamn och lösenord för Mitt Telia. Första gången du loggar in får du ange ett önskat visningsnamn, det är det namn som visas intill de inlägg du skrivit, och på din profilsida. Du får även uppge en e-postadress som du vill koppla till ditt medlemskap på forumet, e-postadressen visas inte öppet om du inte aktivt väljer att visa den, men används när vi behöver skicka information till dig från forumet.

  3. Redigera din profilsida

  När du loggat in ser du en gul ruta med ditt visningsnamn högst upp till höger. Via länkarna ”Min medlemsprofil” och ”Mina inställningar” kan du bestämma vad du vill visa på din profilsida, respektive vilken information du vill motta och på vilket sätt. Mer information om de olika inställningarna hittar du under ”Hjälp” högst upp på sidan.

  4. Läs och skriv inlägg

  Via menyvalet ”Forum” eller ”Visa forumöversikt” går du till de kategorier och ämnesområden som finns på forumet. Klicka på det ämnesområde du är intresserad av att läsa eller skriva om. För att starta en ny diskussion, klicka på ”Skapa ny diskussion”, för att skriva i en befintlig diskussion, klicka på ”Svara” högst upp eller längst ner på sidan, alternativt ”Svara och citera” om du vill svara på ett specifikt inlägg.

  Det finns fler funktioner på forumet, har du frågor kring någon av dessa rekommenderar vi att du läser på menyvalet ”Hjälp” som finns högst upp på sidan.